Usunąłem dziś tylny amortyzator. Przód będzie zrobiony jutro. Dla tych, którzy pisali, że się wahają. Tył jest dość prosty. Zwłaszcza, gdy rozgryziesz wtyczki ESA! Potrzebujesz tylko instrukcji napraw, podstawowych narzędzi i umiejętności wykonywania instrukcji. Przód technicznie potrzebuje specjalnego gniazda, ale można to zrobić bez niego. Jak opisano we wcześniej opublikowanym filmie przez @Tonycarthansr.
Kręcę film z demontażu i montażu i opublikuję go po zakończeniu. W ten sposób inni będą mogli zobaczyć, jak wygląda ten proces.
Planowałem Wilbers przed wiosną. Rower miał inne pomysły i zaczął przeciekać z tylnego amortyzatora przed świętami Bożego Narodzenia.
Byłem zawodowym specjalistą operacyjnym w US Navy. Jeśli ja mogę to zrobić, to każdy może! To dla pozostałych marynarzy na forum 🤣
Kręcę film z demontażu i montażu i opublikuję go po zakończeniu. W ten sposób inni będą mogli zobaczyć, jak wygląda ten proces.
Planowałem Wilbers przed wiosną. Rower miał inne pomysły i zaczął przeciekać z tylnego amortyzatora przed świętami Bożego Narodzenia.
Byłem zawodowym specjalistą operacyjnym w US Navy. Jeśli ja mogę to zrobić, to każdy może! To dla pozostałych marynarzy na forum 🤣