Mam teraz działający uchwyt, który pozwala nam zainstalować Carpuride w fabrycznym uchwycie dla Nav V/VI. Urządzenie jest zasilane przez uchwyt po zainstalowaniu. Carpuride pozwala zasadniczo widzieć i robić wszystko, co robiłbyś na swoim telefonie, ale bez konieczności montowania telefonu i narażania go na wibracje i warunki atmosferyczne. Robi to, obsługując zarówno Apple Car Play, jak i Android Auto. Umożliwia dostęp do aplikacji w telefonie, takich jak strumieniowanie muzyki, mapy Google itp. Dźwięk jest przesyłany przez Bluetooth z urządzenia do kasku.
To jest mój działający prototyp zainstalowany na moim rowerze.
Oto Carpuride z usuniętym uchwytem kulowym. Uchwyt obsługuje podkładkę antywibracyjną, a także ścianę uszczelniającą przed warunkami atmosferycznymi.
Oto mój uchwyt zainstalowany na Carpuride
Oto on zainstalowany na moim GTLE z uruchomionymi Mapami Google z mojego telefonu
Cały ekran dotykowy jest widoczny bez modyfikacji roweru
To jest mój działający prototyp zainstalowany na moim rowerze.
Oto Carpuride z usuniętym uchwytem kulowym. Uchwyt obsługuje podkładkę antywibracyjną, a także ścianę uszczelniającą przed warunkami atmosferycznymi.
Oto mój uchwyt zainstalowany na Carpuride
Oto on zainstalowany na moim GTLE z uruchomionymi Mapami Google z mojego telefonu
Cały ekran dotykowy jest widoczny bez modyfikacji roweru